FERIHEGY 1.

Csúcs vagy!!!

Nagyon köszönöm, a könyv fantasztikus volt.

Nagyon tetszik! 10/10 !

FERIHEGY 2A. 

Az a pornós videó az elején, az tényleg megtörtént?

FERIHEGY 2B.

Trilógia kritika

Volt egyszer egy kékorrú

Az első visszajelzések. Köszönöm!

Annyi cikk és könyv jelent meg a leállás óta, hogy egy kicsit már megfeküdte a gyomromat a "Malév" téma és mivel dokumentarista stílusú könyvre számítottam, vártam, hogy megfelelően koncentrált legyek a befogadására. Azután, amikor belekezdtem, egyik meglepetés a másik után ért... Kellemes kikapcsolódás, könnyed hangvétel és izgalom!

Olyan jó volt a könyv, hogy nem találok szavakat! Romantikus, izgalmas, és szakmailag is nagyon ott van. Le sem bírtam tenni az utolsó betűig. Már nagyon várom a folytatást.

Hosszú hétvégére terveztem, hogy elolvasom a Ferihegy 1-et. Nem kellett rá annyi idő :) Egy délután és az azt követő éjszaka alatt elolvastam.

Élveztem, főleg a szakmai leírásokat benne, olyan érzés volt, mintha ott lennék és látnám, ahogy dolgoznak a reptéren a MALÉV-esek. Köszönöm még egyszer ezt az élményt és nagyon várom a folytatást!

Nagyon, nagyon jó a könyv. Már csak pár oldal hiányzik… és kiolvastam!!! Izgatottan várom a további részeket.

…tetszett ahogy belátást adtál a reptéri mindennapok történéseibe. Izgalmasak voltak a párhuzamosan zajló eseménynek, beleszőve egy kis krimit is.

László a könyv nagyon tetszett, főleg a 8600 állig felfegyverzett napos csirke :):):)

Nagyon tetszett a könyv! Újra éltem maléves pályám kezdetét a Fuvarban! Nagyon várom a folytatást.

Gondoltam rád a napokban, mert elmentem Madeirára és elvittem a könyvedet ...Nos, nem tudtam letenni, nagyon tetszik és várom a folytatatást! Érdekelne vajon részese voltál ezen történeteknek, vagy csak közvetve. Ha a képzeleted szüleménye az is dicséretes.

Megdöbbentő! Leültem olvasgatni, és aztán nem tudtam letenni. Csak hajnalban, amikor végeztem a könyvvel. Nagyon jól, és izgalmasan írsz.

Pörgős, nagyon izgalmas. Szakmailag meg annyira ott van, hogy csak ámultam. Ezt így, egyedül? Gratulálok, és köszi!

Ültem a bécsi reptéren, és a járatom jó sokat késett. Elővettem a könyvedet. Kevésen múlt, hogy lemaradjak, annyira jó volt olvasni. Onnantól le sem tettem. A repülőn, a taxiban, és végül a szobámban. Akkorát sóhajtottam a végén, hogy na! Köszi!

Köszönöm! A könyved ugyan felszakította a " sebeket" de nagyon ott van !!! Most olvasom másodszor, hogy leülepedjen.....

Végre "szóhoz tudok jutni" a FERIHEGY 2B. köteted felolvasása után. Megható volt a kötet, alig tudtam sokszor olvasni.

Megkaptam, és a könyv olvasása során metrón, villamoson, többször elsírtam magam. Kékorrúmat újra feltűztem a zakómra. Mit is mondhatnék, aki nem olvassa, soha nem tudhatja meg, milyen is egy különleges nagy család, és és és nem találok már szavakat. A könyv tartalmát, azt hogy megírtad, nem tudom eléggé megköszönni!

Bár néha nagyon zavart, hogy a Taigetosz részekkel megszakítottad a sztorit, a végére érve már nem bánom. Így lett teljes a három rész. Kösz!

Teljesen más, mint amilyet a könyvesboltok polcain lehet kapni. Ez is fantasztikus lett! Nagyon jó könyv, mind a három, és boldog vagyok, hogy elolvashattam, még ha könnyes szemmel is a végén!

Már féltem elolvasni. Azt hittem, hogy lehúzol még egy rókabőrt a Malévről. Ilyen kellemesen régen csalódtam. Mondjuk a Tajgetoszt jó, hogy megírtad! De a vége? Na, az barátom, az nem semmi! Én nem ejtek könnyet. De most majdnem megtörtént.

„Végeztem a harmadikkal is, tegnap késő este. Félelmetes, ahogy a Malév (mint háttér, szeretett hivatás) elvesztésével szinte metaforikus párhuzammal a szereplők nagy részét személyes tragédiák is sújtották. Ahogy vélhetően sok egykori dolgozóval a való életben is történt. A legmegrázóbb egyértelműen Both Zsolt esete volt. A könyv elérte a "kívánt" hatást: megemel, magával ragad, majd a végén iszonyat erővel földhöz vág. Köszönöm még egyszer! Személyes és féltett antikváriumom része marad!”

"Jó könyv, már a 2/3-nál tartok. Sírok, nevetek, árad belőle közös múltunk. Remélem lesz még egyszer Hungarian Airline, a FLAGSHIP!

Nagyon jó könyv. Már kiolvastam. Újra előjön a régi életünk. Köszönöm! Majdnem lemaradtam róla. 

Kedves Laci! Köszönöm a "Kékorrút"! Most kezdtem olvasni, ami nagy meggondolatlanság volt részemről, hiszen egy vonaton ülök. A többi utas nem érti, hogy miért sírok, és nevetek felváltva, de sebaj, ez maradjon meg az ő problémájuk!

Szia, Laci! Szeretnék élni a lehetőséggel, hogy a legújabb könyved boldog olvasója lehessek. A trilógia is letehetetlen volt. Gratulálok!

Szia Sliho! Van valami 6. érzéked, valami elszánt erőfeszítésed, hogy a Malév emlékét a felszínen tartsd? Mert, ha igen, akkor ez a könyv telitalálat! Köszönöm!

Share this page

Csípőrisza kritikák

Azt sem tudtam, hova kapjak, mire figyeljek, és ott volt a nagy Mumus, a félelem. Szinte sírni tudtam volna, úgy sajnáltam magam. Aztán itt az oldalon megláttam Slihoczki László Csípőrisza című könyvét. Már a rendelés is feledhetetlen volt.. Aztán amikor megkaptam, kiültem a teraszra, melengetett a jó meleg napocska, és csak olvastam, olvastam, nevettem, nevettem. Ez a könyv nagyjából megadta minden kérdésemre a választ, és kaptam egy Lesz@rom tabletta löketet is.


A könyv tetszett, könnyed, vidám, hasznos információkat is tartalmaz "Slihós" stílusban. Jó, hogy a szakemberek mellett a saját tapasztalataid mellett mások beszámolói is ott vannak, így a még tudatlan műtétre váró társunk több aspektusból is megismerheti mi vár rá. 

 

Szuper a könyved, és igen nagy segítség, aki műtét előtt áll, de annak is, aki túl van a műtéten. Én végig azt éreztem, hogy bizony másnak is vannak/voltak nehézségei, és milyen jó, nem is vagyok annyira kripli. Köszönöm!

 

A könyv kiváló, nagyon nagy segítség, úgy gyakorlatban, mint lélekben! Nagyon köszönjük mi leendő, kés alá menő betegek, már annyira nem is reszketünk! Köszi

 

Nekem most olvassa fel a barátom, mert nagyon rossz a látásom.

Nagyon jó írás. Hol sírok, hol nevetek. Köszönöm szépen.

 

Olvastam a könyvet, ajánlottam másoknak is elolvasásra.. Mert annyira jónak, érthetőnek, segítő szándékúnak találtam. Én már túl vagyok az egyik oldali műtéten, de várom a következőt. Tehát, van tapasztalatom. De mégis élvezettel olvastam László írását, a hozzászóló szakemberek, sorstársaink írását. Gratulálok a könyvhöz, örülök neki, hogy beléptem a csoportba, bár az első műtétem előtt tettem volna... Egy csomó minden, amit leírtál, akár én is írhattam volna! És ebben a könyvben, tényleg benne van minden, ami segíthet a sorstársainknak, akik még a műtét előtt állnak! Gyógytornász sorstársunk hasznos tanácsaival a végén. Így kerek a történet! Köszönet mindenkinek! 

 

Ja, még egy hatása van az írásodnak. Rettenetesen irigylem a feleségedet. Sugárzik szavaidból a szeretet/szerelem és tisztelet az irányába! Ritka az ilyen manapság és főleg a mi korunkban. Kívánom, hogy örökké tartson mindkettőtök részéről.

 

Épp most olvasom, nagyon jól szórakozom, köszönöm, hogy megírtad. Azt hiszem sokan vagyunk így, felidéződött sok minden hasonló kellemetlen és jó élmény, jó egészséget  kívánok, tartsd meg továbbra is derűs életszemléletedet!


Nekem hatalmas erőt adott Slihoczki László könyve. Hát régen nevettem ilyen jót egy könyvön és a saját sorsomon. Hálásan köszönöm, kedves László


Tegnap megérkezett a könyv. Fantasztikusan érdekes és olvasmányos, jól szerkesztett, humoros.....estére kiolvastam!!!!! Gratulálok az íráshoz. Önnek érdemes lenne ezzel foglalkoznia, ez a humoros megközelítés meg ilyen komoly témánál is roppant szerencsés!